فارسی | English

شروع اجرای پروژه تحقیقاتی استفاده از ضایعات لبنی در جوجه های گوشتی با مشارکت بخش خصوصی

 فاز عملیاتی اجرای پروژه تحقیقاتی با عنوان استفاده از ضایعات لبنی در تغذیه جوجه های گوشتی به عنوان پروبیوتیک جهت حفظ سلامت و پایداری دستگاه گوارش پرنده و بهبود عملکرد با مسئولیت اجرایی آقای دکتر محمد حسین نعمتی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات علوم دامی این مرکز در مورخه سیزدهم بهمن ماه ۹۷ در محل مرغداری گوشتی مرکز با مشارکت بخش خصوصی آغاز شد.

جوجه 2جوجه1

 

جستجو

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدیدکننده امروز: 51
  • بازدید دیروز: 3,573
  • کل بازدید ها: 1,272,957
  • ورودی موتور جستجو: 32,746